(window.Image ? (new Image()) : document.createElement('img')).src = location.protocol + '//vk.com/rtrg?r=cBRTy4Hjr8wLT*6SAXSFHZFu9C8JKt6jihrSk0Te4Te8wMrmAb0x4u1Ns8R4AuI/tJ9pcbwRwF814zZt0mDlrHlQt3R85c6SyTu7laW/suEhtpo8PwUzDrurtETXGrx9GJJqAs2gtCoJIx5BT//RqECHIlE7xWupOFvDQIoFX7w-&pixel_id=1000084286';

🍷Глінтвейн з журавлиною та розмарином, ідеальний напій для затишного осіннього вечора✨

🍷Глінтвейн з журавлиною та розмарином, ідеальний напій для затишного осіннього вечора✨

Гарячий глінтвейн прекрасно підійде для затишного осіннього вечора в компанії друзів та близьких. Соковитий апельсин додасть напою приємні цитрусові нотки, а поєднання спецій подарує незабутній аромат!

Інгредієнти:

  • Вино червоне сухе — 500 мл.;
  • Апельсин — 1 шт.;
  • Лайм — 1 шт.;
  • Розмарин — 3 гілочки;
  • Кориця паличками — 1 шт.;
  • Гвоздика — 5 шт.;
  • Цукор-пісок — 100 г.;
  • Журавлина свіжа — 100 г.

Приготування:

  1. У каструльку покладіть порізаний кружальцями апельсин та цукор. Розімніть та злегка перетріть апельсин та цукор ложкою, потім додайте вино та цедру лайма. Приправте спеціями та гілочками розмарину.
  2. Помішуючи, добре прогрійте, але не кип’ятіть. Зніміть з вогню, накрийте кришкою. Дайте настоятися 10 хвилин.
  3. Процідіть через сито та розлийте глінтвейн по келихах.
  4. Подавайте гарячим, доповнивши ягодами журавлини та зірочками анісу.

СМАЧНОГО!

Разместить комментарий

YOUR CAPTCHA HERE