(window.Image ? (new Image()) : document.createElement('img')).src = location.protocol + '//vk.com/rtrg?r=cBRTy4Hjr8wLT*6SAXSFHZFu9C8JKt6jihrSk0Te4Te8wMrmAb0x4u1Ns8R4AuI/tJ9pcbwRwF814zZt0mDlrHlQt3R85c6SyTu7laW/suEhtpo8PwUzDrurtETXGrx9GJJqAs2gtCoJIx5BT//RqECHIlE7xWupOFvDQIoFX7w-&pixel_id=1000084286';

🍖Ніжки качки з яблуками у червоному вині🍷

🍖Ніжки качки з яблуками у червоному вині🍷

До Нового Року залишилось менше місяця, тому вже треба готувати рецепти до святкового меню. Це оригінальне блюдо — справжня окраса святкового столу. Здивуйте рідних та друзів, подавши їм справжній ресторанний шедевр!

Маленька порада: використовуйте щільні та кислі яблука, вони краще розкривають смак м’яса качки.

Інгредієнти:

  • Яблука зелені 2 шт.;
  • Часник зубчики 1 шт.;
  • Вино червоне сухе 200 мл.;
  • Розмарин за смаком;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чорний мелений за смаком;
  • Оливкова олія Extra Virgin 1 ст.л.;
  • Качині ніжки 2 шт.

Приготування:

  1. Посоліть та поперчіть ніжки качки, швидко обсмажте до утворення скоринки та покладіть у форму.
  2. У мисці змішайте масло, вино, спеції та розмарин, а також пропущений через прес часник.
  3. Наріжте яблука на часточки, покладіть часточки в форму та залийте блюдо винним соусом.
  4. Запікайте ніжки качки протягом 1-1.5 годин, накривши форму кришкою або фольгою, при температурі 200 ° С.
  5. Час від часу поливайте ніжки соусом. Готовність перевіряйте виделкою: сік м’яса повинен стати прозорим.

СМАЧНОГО!

 

Разместить комментарий

YOUR CAPTCHA HERE