(window.Image ? (new Image()) : document.createElement('img')).src = location.protocol + '//vk.com/rtrg?r=cBRTy4Hjr8wLT*6SAXSFHZFu9C8JKt6jihrSk0Te4Te8wMrmAb0x4u1Ns8R4AuI/tJ9pcbwRwF814zZt0mDlrHlQt3R85c6SyTu7laW/suEhtpo8PwUzDrurtETXGrx9GJJqAs2gtCoJIx5BT//RqECHIlE7xWupOFvDQIoFX7w-&pixel_id=1000084286';

Рецепти рулетів з лавашем

Рецепти рулетів з лавашем

Закуска у вигляді рулетів з лаваша – універсальна страва. Це своєрідні бутерброди, які,
в залежності від складності начинки, можуть бути святковою стравою і перекусом на
сніданок.
Як готується рулет з лаваша
Більш ніж просто! З чим готувати рулет – так із чим завгодно, з тим що є в
холодильнику. Лаваш для рулетів береться не товстий, а дуже тоненький, листовий. Сама
процедура займає мінімум часу, на лаваш рівномірно розкладається начинка, лист
загортається в трубочку, яку і потрібно розрізати на шматочки. Далі є варіанти: з’їсти
відразу; покласти в холодильник на пару годин; довести в духовці.
Отже, переходимо безпосередньо до варіантів начинки.
• Курка з грибами. Напевно цей рецепт можна назвати класикою. Курячі грудки
відварити, а якщо є час і бажання, то запекти в духовці. Гриби нарізати і обсмажити на олії з
цибулею, посолити. Філе порізати, змішати з грибами, заправити або оливковою олією, або
майонезом і начинку викласти на лаваш. Подальші дії описані вище.
• Плавлений сир, сьомга, шинка, огірок, зелень. Ріжемо соломкою свіжі огірки (краще
попередньо їх почистити), солону сьомгу, шинку, сир натираємо, улюблену зелень рубаємо.
Все змішуємо і заправляємо улюбленою заправкою.
• Зелень, сир, овочі. Ріжемо порівняно дрібно помідори, огірки, улюблену зелень. Сир
змішуємо з часником, порубаним кропом, солимо. Спершу сиром покриваємо поверхню
лаваша, а потім кладемо порізані овочі.
• Крабові палички. Зварені яйця ріжемо і змішуємо з натертим твердим сиром,
порізаними крабовими паличками, часником, петрушкою, кропом. Все заправляємо
майонезом або рослинним маслом, змішаним з гірчицею.
• Паштет і сир. Твердий сир натерти, зелену цибуля, кріп, петрушку нарізати, взяти
готовий паштет з печінки. Всі інгредієнти зміщати, заправити оливковою олією з гірчицею і
соком лимона.
• Печінка тріски, сир, зелень, яйця. Варені яйця, змішати з печінкою тріски, додати
дрібно нарізаний кріп, петрушку, зелену цибулю і натертий твердий сир.
• Сир, листя салат, огірок. Блендером збити сир з часником, олією зеленню і сіллю.
Додасть натертий на тертці свіжий огірок. Все заправити сметаною або дуже легким
йогуртом. На лаваш розкласти шар листя салату, а потім приготовлену сирну суміш.
Можна нескінченно перераховувати варіанти начинки для цієї страви. Тут головне не
обмежувати свій креатив, можна пробувати десертні варіанти, або загорнути в лаваш прості і
всім нам зрозумілі салати «великої трійки» — олів’є, мімозу, шубу. Повірте, це буде дуже
смачно!

Разместить комментарий

YOUR CAPTCHA HERE