(window.Image ? (new Image()) : document.createElement('img')).src = location.protocol + '//vk.com/rtrg?r=cBRTy4Hjr8wLT*6SAXSFHZFu9C8JKt6jihrSk0Te4Te8wMrmAb0x4u1Ns8R4AuI/tJ9pcbwRwF814zZt0mDlrHlQt3R85c6SyTu7laW/suEhtpo8PwUzDrurtETXGrx9GJJqAs2gtCoJIx5BT//RqECHIlE7xWupOFvDQIoFX7w-&pixel_id=1000084286';

🥩Стейк з яловичини в червоному соусі🍷. Рецепт, який зробить вас богом м’яса на кухні.

🥩Стейк з яловичини в червоному соусі🍷. Рецепт, який зробить вас богом м’яса на кухні.

Ідеальний домашній стейк — явище таке ж рідкісне, як і сонячне затемнення. Все тому, що в його приготуванні є кілька нюансів. Стейки в вашому виконанні не схожі на ті, які готують в відомих ресторанах? Тоді вам обов’язково треба  спробувати цей рецепт.

Інгредієнти:

  • Стейк з яловичини 1 кг.;
  • Борошно 3 ст.л.;
  • Масло вершкове 2 ст.л.;
  • Бульйон з яловичини 350 мл.;
  • Вино червоне сухе 100 мл.;
  • Смородиновий сік 100 мл.;
  • Перець червоний 2 ч.л.;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чорний мелений за смаком.

Приготування:

  1. Натріть стейки перцем та оливковою олією, швидко обсмажте до утворення скоринки. Це допоможе «запечатати» сік.
  2. Доведіть м’ясо до готовності в духовці.
  3. Приготуйте соус: розтопіть в сотейнику вершкове масло, обсмажте в ньому борошно та влийте бульйон. Додайте смородиновий сік та вино, приправте червоним перцем. Помішуйте час від часу. Доведіть до кипіння та зніміть з вогню.
  4. Подавайте стейки з теплим соусом.

Разместить комментарий

YOUR CAPTCHA HERE