(window.Image ? (new Image()) : document.createElement('img')).src = location.protocol + '//vk.com/rtrg?r=cBRTy4Hjr8wLT*6SAXSFHZFu9C8JKt6jihrSk0Te4Te8wMrmAb0x4u1Ns8R4AuI/tJ9pcbwRwF814zZt0mDlrHlQt3R85c6SyTu7laW/suEhtpo8PwUzDrurtETXGrx9GJJqAs2gtCoJIx5BT//RqECHIlE7xWupOFvDQIoFX7w-&pixel_id=1000084286';

😋Суп з кукурудзою, беконом та креветками🍤

😋Суп з кукурудзою, беконом та креветками🍤

Цей чудовий вершковий суп — справжня знахідка для тих, хто любить незвичайне поєднання соковитих креветок та хрусткого бекону. Насичений та ніжний, він легко готується та виграшно виглядає на святковому столі!

Ми рекомендуємо:

Креветки в панцирі вар/морож від ТМ VICI, 1 кг. (знижка -25% по 03.12.2018-165,99 грн.)

Інгредієнти:   

  • Кукурудза консервована 400 г.;
  • Картопля 2 шт.;
  • Бекон 4 скибочки;
  • Креветки 400 г.;
  • Лук 1 шт.;
  • Вершки 100 мл.;
  • Бульйон курячий 2 склянки;
  • Масло вершкове 1 ст.л.;
  • Куркума 2-3 г.;
  • Вино біле сухе 100 мл.;
  • Оливкова олія 2 ст.л.;
  • Цибуля зелена за смаком;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чорний мелений за смаком.

Приготування:

  1. Почистіть картоплю та цибулю, промийте та наріжте кубиками.
  2. Поставте сковороду на сильний вогонь, налийте оливкової олії та додайте вершкового масла. Покладіть цибулю та обсмажте її до золотистого кольору. Потім влийте вино та випарюйте його протягом 5-7 хвилин.
  3. Налийте в каструлю курячий бульйон та вершки, поставте на сильний вогонь. Коли суп закипить, додайте картоплю та кукурудзу, а потім варіть його на помірному вогні 20-25 хвилин.
  4. За 10 хвилин до готовності додайте обсмажену цибулю, а за 5 хвилин — креветки, куркуму, сіль та перець.
  5. Викладіть бекон на деко та відправте в розігріту до 190 ° С духовку на 8-10 хвилин.
  6. Готовий суп розлийте по тарілках, додайте бекон та зелену цибулю за бажанням.

Разместить комментарий

YOUR CAPTCHA HERE