(window.Image ? (new Image()) : document.createElement('img')).src = location.protocol + '//vk.com/rtrg?r=cBRTy4Hjr8wLT*6SAXSFHZFu9C8JKt6jihrSk0Te4Te8wMrmAb0x4u1Ns8R4AuI/tJ9pcbwRwF814zZt0mDlrHlQt3R85c6SyTu7laW/suEhtpo8PwUzDrurtETXGrx9GJJqAs2gtCoJIx5BT//RqECHIlE7xWupOFvDQIoFX7w-&pixel_id=1000084286';

Тефтелі «Баффало» — блюдо, яке викликає залежність🥘

Тефтелі «Баффало» — блюдо, яке викликає залежність🥘

Запечені в духовці курячі тефтелі в соусі — просто смакота. Блюдо вийде дуже ситним, та готується воно дуже швидко та легко.

Інгредієнти:

  • 500 гр. курячого фаршу;
  • 4 ст. л. вершкового масла;
  • 1/3 cт. л. гострого кетчупу;
  • 100 гр. сиру з пліснявою;
  • щіпотка солі;
  • панірувальні сухарі;
  • 2 дрібно нарізаних стебла селери;
  • приправа для фаршу, паприка;
  • 1 велике яйце;
  • нарізана зелену цибулю, часник (за бажанням);
  • оливкова олія, для змащування форми.

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 220 ° та змащуємо велике деко оливковою олією. У маленькій каструлі на середньому вогні, об’єднуємо масло, половину гострого кетчупу та сир. Солимо та збиваємо до тих пір, доки масло та сир не розтануть, 2 хвилини. Знімаємо з вогню соус та даємо охолонути.
  2. Беремо глибоку миску, в ній перемішуємо панірувальні сухарі, селеру, часник, яйце, зелену цибулу та спеції. Потім додаємо фарш, другу половину гострого кетчупу та добре вимішуємо.
  3. Формуємо тефтелі, заливаємо соусом та викладаємо на деко. Випікаємо до злегка золотистого кольору, від 15 до 17 хвилин.

Насолоджуйтеся смаком!

Разместить комментарий

YOUR CAPTCHA HERE